Wednesday, November 16, 2011

BURGER SETENGAH KILO


Seperti yang diwar-warkan kelmarin,segerombolan manusia,kira-kira 8 orang remaja dengan kekuatan makan 18 orang,telah menyerbu kedai yang hangat diperkatakan sekarang.BURGER SETENGAH KILO..korang tengok burger sebelah mmg biasa je..tp bila korang tengok betul2,GEDABAK,besar sangat,sampaikan 3 orang yang tewas,x larat nak habiskan.hoho..makan memang kenyang giler..harga dalam RM 18,campur air dengan fries.Berbaloi.Name kedai ni adalah German Deli,Halal dari JAKIM..Kalau sesiapa duduk area Ampang tu,mudah sangat la nk cari.



                                                                                Kedai dia macam ni je.kat bawah ade petanya..cepat2 la pergi kawan-kawan,tak rugi =)











Ni name kedai tu..Di sini turut disediakan petanya.ENJOY IT =)

3 comments:

  1. besar gile daaging burger nye. sampai roti pon tak muat :D

    ReplyDelete
  2. aah..test r pergi..memang kenyang..huhu

    ReplyDelete
  3. ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

    new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

    ReplyDelete